HCM Roman şi-a aflat adversara din sferturile Cupei României

Home

HCM Roman şi-a aflat adversara din sferturile Cupei României

 

handbal hcm romanMiercuri, 4 mai, la sediul Federaţiei Române de Handbal a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile Cupei României la handbal feminin. Pentru HCM Roman, sorţii au decis ca adversar SCM Craiova. Disputa se va desfăşura în manşă unică, la Craiova, miercuri, 11 mai. În caz de egalitate după 60 de minute se vor executa lovituri de la 7 metri.

SCM Craiova a terminat pe locul al şaptelea în ultimul sezon al Ligii Naţionale, 41 de puncte, cu şase mai puţine decât HCM Roman. În sezonul 2015-2016, cele două echipe s-au întâlnit în cadrul etapelor 5 şi 18. În tur, la Roman, scorul a fost egal, 26-26, iar în retur HCM Roman a învins la Craiova, cu 22-17.

„Va fi o partidă foarte grea, sunt convins că şi SCM Craiova îşi doreşte foarte mult să ajungă în final-four-ul Cupei României. Va trebui să ne pregătim cu maximă seriozitate, astfel încât la ora meciului să fim echipa cea mai în formă şi să obţinem calificarea. Trebuie să ne dorim foarte mult acest lucru, să facem tot ceea ce este necesar şi să dăm dovadă de spirit de sacrificiu pentru atingerea acestui obiectiv. Chiar dacă, în ultimele sezoane, am obţinut rezultate bune pe terenul Craiovei, niciun meci nu seamănă cu celălalt, miza este cu totul diferită în această partidă şi nu trebuie să judecăm prin prisma precedentelor, ci trebuie să ne mobilizăm şi să tratăm cu maximă seriozitate această partidă, astfel încât să obţinem mult-dorita calificare”, a afirmat preşedintele clubului HCM Roman, Lucian Micu.

Celelalte partide din sferturi, care se vor disputa tot pe 11 mai: HCM Baia Mare – HC Zalău, Dunărea Brăila – Unirea Slobozia, Rapid Bucureşti – CSM Bucureşti. Câştigătoarele vor juca turneul final-four al Cupei României, care se va disputa pe 19 şi 20 mai.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0