HCM Roman s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

Home

HCM Roman s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

 

hcm romanMiercuri, 27 aprilie, echipa de handbal feminin HCM Roman s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, în optimi (manşă unică), în deplasare, pe Danubius Galaţi, într-o partidă disputată de la ora 18.00. Handbalistele romaşcane antrenate de Florentin Pera au avut un meci fără probleme în compania câştigătoarei seriei A a eşalonului secund din acest sezon, învingând cu scorul de 33-16, după ce, la pauză, scorul era 19-5.

„Suntem bucuroşi de rezultatul de la Galaţi, e bine că jucătoarele s-au conectat la miza meciului – pentru că această competiţie e ultima şansă pentru noi de a juca în cupele europene în următorul sezon. După tragerea la sorţi vom vedea, în primul rând, dacă vom juca pe teren propriu în sferturi, precum şi dacă vom întâlni o formaţie mai accesibilă, depinde de noroc. Eu cred că, în afară de cele două multinaţionale de Champions League – CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare -, oricare alt adversar poate fi la îndemâna noastră, mai ales dacă vom juca pe teren propriu”, a afirmat preşedintele clubului HCM Roman, Lucian Micu.

În această fază a competiţiei, miercuri s-au mai înregistrat rezultatele: Unirea Slobozia – Măgura Cisnădie 32-22, CSM Bistriţa – Rapid Bucureşti 28-34, CSM Ploieşti – HCM Baia Mare 27-29, SCM Craiova – Universitatea Cluj 35-25, Dunărea Brăila – HCM Râmnicu Vâlcea 28-25, Alba Sebeş – HC Zalău 35-36, Corona Braşov – CSM Bucureşti 29-33.

Tragerea la sorţi pentru turul următor va avea loc pe data de 4 mai şi va fi una fără capi de serie. Sferturile de finală ale Cupei României urmează a se desfăşura într-o singură manşă, pe 11 mai, iar turneul final-four, pe 19 şi 20 mai.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0