Handbalistele CSM Roman, învinse pe teren propriu în prima etapă

Home

Handbalistele CSM Roman, învinse pe teren propriu în prima etapă

În acest sfârșit de săptămână s-au desfășurat meciurile primei etape din noul campionat al Diviziei A la handbal feminin. În cadrul primei etape din Seria B, CSM Roman a întâlnit sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 11, pe teren propriu, la Sala Sporturilor din Roman, formația Centrului Național de Excelență Sfântu Gheorghe.

Handbalistele romașcane, pregătite în acest sezon de antrenorii Neculai Răzvan Caba și Alina Andrei, au condus la pauză, cu 11-9, însă oaspetele s-au impus pe final, învingând cu 23-18. Pe lista marcatoarelor, de la gazde s-a remarcat Emilia Adin-Ghiulgian, cu 6 goluri, în timp ce la oaspete cele mai multe reușite au fost semnate de Ana Maria Grigore – 5.

În celelalte partide ale primei etape, în Seria B s-au mai înregistrat rezultatele: CSM Bacău – CSM Făgăraș 26-24, HCF Piatra Neamț – CSM Iași 20-16, Știința Bacău – Corona Brașov 16-48, Handbal Club Harghita – CSM Galați DivA 25-23. Etapa viitoare, CSM Roman are programat meci în deplasare, sâmbătă, 17 septembrie, pe terenul formației Corona Brașov.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0