Handbalistele CSM Roman debutează duminică în noul campionat

Home

Handbalistele CSM Roman debutează duminică în noul campionat

Duminică, 10 septembrie, debutează noul sezon al Diviziei A la handbal feminin. În sezonul 2023-2024, echipa CSM Roman va face parte tot din seria B și urmează a întâlni în prima etapă formația HCF Piatra Neamț, duminică, la Sala Sporturilor din Roman, de la ora 11.

„Campionatul Național de Handbal Feminin Divizia A este gata să înceapă, iar CSM Roman este pregătită să intre pe teren și să lupte pentru victorie. Duminică, la ora 11:00, așteptăm cu sufletele deschise toți suporterii noștri în Sala Sporturilor Roman. Suntem convinși că, având sprijinul și atmosfera din tribune, vom obține victoria în acest prim meci! CSM Roman este mai mult decât o echipă – suntem o comunitate unită, care împărtășește aceeași pasiune pentru handbal. Vă mulțumim pentru susținere și pentru că sunteți alături de noi în fiecare moment important din această călătorie”, au transmis reprezentanții CSM Roman.

În acest sezon, cele trei serii ale Diviziei A la handbal feminin includ câte șapte echipe, față de zece, în sezonul anterior. În seria B, adversare ale CSM Roman vor mai fi: CSM Galați, CSM Bacău, Știința Bacău, CSM Iași și CSM Făgăraș. La finalul sezonului regulat, primele două clasate din fiecare serie, plus cele mai bune două echipe de pe locul al treilea, vor participa la Turneul Final pentru promovare. Primele două echipe clasate la Turneul Final vor promova în Liga Națională, iar echipele de pe locurile 3 și 4 vor disputa baraj pentru promovare/retrogradare cu formațiile de pe locurile 11 și 12 din Liga Națională.

În sezonul anterior, la finalul sezonului regulat, CSM Roman a ocupat locul al patrulea între cele zece echipe ale seriei B, dar a avut drept de participare la Turneul Final, acolo unde s-a clasat pe locul al șaptelea.

Comentarii

WORDPRESS: 0