Handbalistele CSM Roman, băgate în ședință

Home

Handbalistele CSM Roman, băgate în ședință

 

csm-roman-antrenamentRezultatele sub așteptări din ultima perioadă le-au băgat în ședință pe jucătoarele echipei de handbal CSM Roman. Echipa nu a mai câștigat de trei etape, clacând pe finalurile meciurilor cu CSM București, Danubius Galați (înfrângeri) și HC Zalău (rezultat de egalitate).

„Din păcate, în ultimele două partide am pierdut cinci puncte foarte importante pentru îndeplinirea obiectivului nostru – printr-un joc favorabil al rezultatelor duminica viitoare puteam fi chiar pe locul al treilea. Din păcate, ne-am îndepărtat de acest obiectiv. Chiar după meciul de la Galați am avut o ședință atât cu conducerea tehnică, cât și cu căpitanul echipei. Se pare că, totuși, lucrurile nu au fost rezolvate, pentru că, dacă într-o primă parte a jocului cu HC Zalău am făcut un joc bun, un joc precis, iată că din nou repriza a doua ne-a fost fatală și am permis egalarea”, a afirmat primarul Lucian Micu.

Luni, acesta a fost prezent la antrenamentul de după-amiază ale echipei. „Voi purta o discuție foarte serioasă cu jucătoarele. Din păcate, nu va putea participa și antrenorul echipei, Gheorghe Covaciu – și pe această cale vreau să transmit condoleanțe dumnealui și familiei sale, pentru că și-a pierdut mama în acest weekend și suntem alături de suferința sa. Însă și în sport trebuie să mergem mai departe, l-am învoit până miercuri de la activitățile echipei. Dar eu personal mă voi prezenta la antrenamentul din această după-amiază, pentru a face o ședință cu jucătoarele și pentru a le atrage atenția asupra parcursului pe care îl au de făcut în continuare”, a mai declarat primarul Lucian Micu.

CSM Roman se află acum pe locul al șaselea și va juca, la finalul acestei săptămâni, pe teren propriu, cu echipa Corona Brașov.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0