Prima paginăActualitateRural

Grupuri sociale moderne la grădiniţa din Trifeşti

Dimensiune text

Grădiniţa din localitatea Trifeşti se numără printre cele 50 de unităţi de învăţământ din ţară renovate cu sprijinul companiei Patru Mâini, producător de materiale de construcţii, şi al comunităţii locale.

Acţiunea face parte din campania „De ajutor pentru tine şi ai tăi!” şi s-a realizat prin intermediul clienţilor din magazine care au achiziţionat produse Patru Mâini. „Renovarea unei şcoli este un lucru bun pentru orice comunitate, prin confortul oferit elevilor, dar, mai ales, prin puterea exemplului pozitiv. Am reuşit ca, împreună cu cei care gândesc ca noi, voluntarii implicaţi în renovarea şcolii, să inspirăm întreaga comunitate pentru a se implica la rândul lor în astfel de proiecte”, a declarat Claudia Russu, director marketing Patru Mâini.

Lucrările de renovare ale grădiniţei din Trifeşti au vizat grupurile sociale ale unităţii şcolare. „Iniţiativa celor de la Patru Mâini este lăudabilă. În această acţiune ne-am unit efortul pentru finalizarea lucrărilor într-un timp scurt. Partenerii noştri au adus gresie, faianţă, iar comunitatea locală a contribuit cu forţa de muncă. Suntem bucuroşi că prin această acţiune s-a pus pe primul plan sănătatea copiilor şi a cadrelor didactice care activează în această unitate şcolară”, a declarat profesoara Elena Duminică, directorul Școlii Gimnaziale Trifeşti.

Beneficiarii acestei acţiuni sunt 40 de preşcolari de la grădiniţa din localitatea Trifeşti.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • „Lucrările de renovare ale grădiniţei din Trifeşti au vizat grupurile sociale ale unităţii şcolare”
    poate ati vrut sa scrieti „grupuri sanitare”.grupurile sociale (oameni grupati,cu un scop bine definit)