HomeNeamt

Grupul azer Socar va deschide o benzinărie la Roman

Marți, 22 ianuarie, Compania Petrolieră de Stat și de Gaze Naturale din Azerbaijan (State Oil Company of Azerbaijan Republic – SOCAR), prin reprezentanța în România, a inaugurat o nouă stație de carburanți în orașul Tîrgu Neamț (foto).

 

 

Benzinăria dispune de pompe de alimentare ce pot deservi patru consumatori concomitent și este dotată și cu o pompă cu debit mărit pentru autovehicolele de mare tonaj. Prezent la deschidere, Hamza Karimov, CEO SOCAR România, a declarat: „Benzinăria de la Tîrgu Neamț respectă standardele companiei în domeniu, fiind prevăzută cu servicii inovative pentru piața românească. Cu acestă investiție în valoare de 800.000 de euro, SOCAR a ajuns la o rețea de 14 benzinării active în zona Moldovei, care însumează un aparat administrativ de 220 de angajați„.

Stația de alimentare este dotată cu info-chioșc de orientare în trafic, tablete puse la dispoziția clienților pentru accesare on-line și consacratul Cafe Nar, în care consumatorii pot beneficia de produse tradiționale din Azerbaijan, precum fresh-ul de rodii sau cafeaua la nisip. „Vom continua să investim în zona de nord-est a țării și vom consolida o rețea care să sprijine economia locală și să ofere servicii la standarde ridicate. Următoarele stații de alimentare prevăzute în harta extinderii în zona de nord-est a țării sunt orașele Bacău, Focșani și Roman. Anul 2013 va fi un nou an al investițiilor SOCAR România, în urma căruia compania va deveni un reper important pe piața carburanților din întreaga țară„, a mai precizat Hamza Karimov.

În prezent, SOCAR deține rețele de benzinării în Elveția, România, Ucraina și Georgia. Producția anuală atinge 60 de milioane de tone de petrol și 30 de miliarde de metri cubi de gaze naturale.

Comentarii

WORDPRESS: 0