Grecia Kino: Cea mai celebră loterie rapidă din Europa

HomeAdvertorial

Grecia Kino: Cea mai celebră loterie rapidă din Europa

Loto Grecia Kino este probabil cea mai populară loterie internațională la care pot juca românii. Motivul: este cea mai rapidă din Europa, adică are cele mai frecvente extrageri. Zilnic, între orele 09:00 și 22:00, cei care au cont la o agenție de pariuri online pot plasa bilete la loteria grecească din cinci în cinci minute.

Sunt extrase 20 de numere din 80, ceea ce înseamnă că există o șansă din patru ca un anumit număr să fie extras. Sunt foarte puține platforme de jocuri de noroc care nu au în ofertă Grecia Kino. Unii operatori permit plasarea a 15 numere pe bilet sau chiar 16, dintre care pot fi alese maxim opt. De obicei, miza minimă per bilet este de 1 leu, iar câștigul se calculează înmulțind miza cu valoarea cotei sistemului pentru care s-a optat.

Există foarte multe variante de sisteme: 1/16, 8/16, 1/8, 2/3, 5/6, 4/7, 1/2 ș.a.m.d. Pentru a afla care este cota, jucătorul trebuie doar să deschidă meniul aferent extragerii pe care dorește să parieze, apoi să dea click pe fiecare număr. În dreapta ecranului se deschide un bilet virtual în care apar numerele, iar dedesubtul lor sunt toate sistemele disponibile.

Să spunem că pune 15 numere pe bilet și bifează sistemul 1/15. După ce completează miza, în subsolul biletului va fi afișat automat câștigul potențial. Cota medie pentru un sistem 1/15 la Grecia Keno este 3.9, ea putând fi mai mică sau mai mare, în funcție de operator.

Cea mai populară strategie pentru loteria grecească

 

Din faptul că sunt extrageri din 5 în 5 minute derivă un avantaj important pentru jucătorii la loto. Ei pot folosi strategii de pariere bazate pe miză progresivă, cea mai populară dintre acestea fiind Martingale. Această presupune dublarea mizei după un bilet necâștigător, pe mize de minim 2.50.

Așa cum spuneam, un bilet în sistem 1/15 are cota 3.90. Să presupunem că cineva pariază de fiecare dată pe numărul 7, pornind de la miza 2 de lei, acest număr ieșind abia la cea de-a cincea extragere. După primul bilet, pierderea va fi de 2 lei, după al doilea de 6 lei, după al treilea 14, după al treilea 30, iar după al patrulea 30. Miza celui de-al cincilea bilet va fi 32 de lei, iar câștigul 32 x 3.9, adică 124,8 lei, profitul fiind de 62,8 lei.

Strategiile bazate pe miză progresivă sunt printre puținele care au șanse să funcționeze la loto, pentru că se bazează pe ideea că, odată și odată, numerele jucate vor ieși. Totuși, este posibil ca seria de bilete necâștigătoare să fie foarte lungă, astfel că bankrollul jucătorului trebuie să fie foarte mare, pentru a-i rezista.

Sunt folosite și strategii care constau în alegerea unor numere în funcție de statistici. Există și cărți cu concluzii trase după milioane de extrageri. Iată ce observații făcea Gail Howard în cartea „Lottery Master Guide Book”, referitor la loteriile de tipul 20/80, așa cum este și Grecia Kino:

  • 25% din numerele câștigătoare fuseseră extrase și la extragerea precedentă
  • 44% din numerele câștigătoare fuseseră extrase cel puți într-una ultimele două extrageri precedente
  • 58% din numerele câștigătoare fuseseră extrase în minim una din ultimele trei extrageri precedente

O altă practică a jucătorilor constanți este să împartă tabla numerelor de Keno în două, cu o linie verticală. Din fiecare jumătate se aleg 22 de numere (fie la întâmplare, fie cele care au ieșit de cele mai multe ori în ultima perioadă) și se fac diverse combinații între acestea, plasate pe bilete în sistem 4/15. O combinație este jucată pe mai multe bilete consecutive.

Pe internet sunt foarte multe sfaturi pentru jucătorii la loto, unele dintre ele contradictorii. Un lucru este cert: loteria este un joc care ține sută la sută de noroc. Rezultatul unei extrageri nu se raportează la ce s-a întâmplat în rundele precedente. Așadar, nicio strategie nu garantează câștigul, iar pasionații trebuie să aloce acestei activități un buget fix, pe care își permit să îl piardă.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0