„Grădinița de arhitectură” își redeschide porțile

HomeSocial

„Grădinița de arhitectură” își redeschide porțile

 

Proiectul „Grădiniței de arhitectură”, derulat în Roman de arhitectul Iulian Negru, își redeschide porțile sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 10. Alături de cursuri de arhitectură, participanții vor putea avea acces la cursuri de pictură și grafică, sculptură și modelaj.

„După o binemeritată pauză, iată că ne reîntâlnim cu atmosfera care ne-a unit pe parcursul celor aproape trei luni petrecute cu drag la «Grădinița de arhitectură». Acum, că suntem deja acomodați cu exercițiul învățării care vine odată cu începutul de an școlar, vă invităm să reluăm împreună acest proiect, de data această în cadrul unei serii de cursuri care, alături de arhitectură, aduce spre atenția dumneavoastră trei domenii artistice, respectiv: tehnica picturii în cuțit, sculptura și modelajul, acuarela și grafica.

Cursurile sunt dedicate tuturor vârstelor, exceptând copiii sub vârsta de 7 ani”, anunță organizatorii. Înscrierile se fac pe pagina de facebook Grădinița de arhitectură sau la numărul de telefon 0788.574.044.

„Grădiniţa de Arhitectură” este un proiect derulat de arhitectul Iulian Negru, în cadrul Galeriei „Wall of Art”, situată în Pietonal Ştefan cel Mare, bloc 3, parter II (sub Asirom).

 

Comentarii

WORDPRESS: 0