Gospodărie în flăcări la Săbăoani, după explozia gazelor unei butelii

Gospodărie în flăcări la Săbăoani, după explozia gazelor unei butelii

 

 

Joi, 21 februarie, în jurul orei 15, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Săbăoani.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. A fost solicitat în sprijin și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Săbăoani, cu autospeciala din dotare, care a reușit să localizeze incendiul care se manifesta generalizat în trei camere ale locuinței.

„Proprietara a suferit un atac de panică, fiind asistată medical de echipajul de paramedici SMURD. Aceasta a refuzat transportul la spital. Ca urmare a producerii incendiului, au ars bunurile din trei camere, elemente de tâmplărie și aproximativ 35 metri pătrați din acoperiș. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o explozie urmată de incendiu de la acumulări de gaze de la o butelie de aragaz”, informează ISU Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0