Prima paginăSport

Gheorghe Poenaru, în tratative cu SCM Petrotub pentru postul de antrenor

Dimensiune text

În urma rezultatelor slabe înregistrate de SCM Petrotub Roman în primele trei etape ale campionatului, ultimul fiind înfrîngerea de vineri (0-1 cu Oțelul II Galați), sîmbătă, 15 septembrie, s-a întrunit Consiliul Director al clubului romașcan și s-a ajuns la concluzia că se impune înlocuirea antrenorului principal.

 

Mutarea nu a fost încă făcută, dar nici nu mai durează mult. „Am avut o primă rundă de discuții cu antrenorul Gheorghe Poenaru. Avem la dispoziție trei zile pentru a rezolva această problemă, cel tîrziu miercuri urmînd să avem antrenor nou la echipă. În caz că nu vom ajunge la o înțelegere cu Poenaru, vom căuta un alt antrenor„, a afirmat Maricel Benchea, președintele SCM Petrotub Roman.
Gheorghe Poenaru (foto), care a antrenat și în Liga I, este un tehnician cunoscut publicului romașcan, mai ales că a mai antrenat la Roman.

Schimbare de antrenor și la Sport Club Bacău, acolo unde, sîmbătă, după înfrîngerea echipei băcăuane la Pașcani, a fost adus Marius Baciu, ultima dată sub contract cu FC Vaslui.COMENTARII

WORDPRESS: 0