Prima paginăActualitate

Gheorghe Cojocaru, primarul comunei Doljești, a trecut la cele veșnice

Dimensiune text

A fost iubit și stimat, respectat de colegi, de consăteni, de colaboratori și de prieteni. A avut planuri ambițioase și reușite pe măsură, deoarece a investit, șapte zile din șapte, toată energia, în munca dedicată comunității, care i-a fost ca o familie.

 

Avea mîndria apartenenței la o comună născută pe vremea lui Ștefan și ambiția de a face din comuna sa una model de dezvoltare în spirit european. A lucrat în administrația locală din 1990, iar primar a fost ales din 1992, record rar întîlnit la un membru al PSD, sub tăvălugul schimbărilor. Pentru întraga sa activitate a primit din partea președintelui României Crucea Națională „Serviciul Credincios” clasa a III-a.
Primarul Cojocaru s-a implicat foarte mult în rezolvarea problemelor de fond funciar, comuna Doljești ajungînd la un procent de aproape 99% în ceea ce privește eliberarea titlurilor de proprietate. De asemenea, s-a ținut cont de faptul că este un primar care are relații foarte bune cu cetățenii, de modul în care colaborează cu Consiliul Local, de ajutorul pe care l-a dat școlilor din comună și de implicarea în problemele sociale apărute„, declara Vasile Pruteanu, prefect de Neamț la momentul onorantei distincții primite de Gheorghe Cojocaru.

N-a mai avut timp să se bucure de roadele muncii de o viață numai în slujba oamenilor. Timpul i-a fost singurul dușman în lupta cu boala nemiloasă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • Alexandru 9 ani

  Dumnezeu sa-l ierte. A fost un primar f bun,si f milos,a ajutat multa lume,a facut multe in aceasta comuna,,este o pierdere uriasa” sa se odihneasca in pace

 • Anonim 9 ani

  Alexandru, ar fi mult mai bine dacă ai învăţa să scrii mai întâi!

 • Anonim 9 ani

  Ce mare pierdere…………….!

 • DANA 9 ani

  ura si concurenta este mare dar macar acuma ar trebui sa recunoastem ca cu adevarat a fost un om foarte bun care a avut grija de oameni si ia ajutat asa cum a putut mai bine nu ca alti care candideaza doar pentru scaunul de la primarie ca daca au si ei o firma cred da sint foarte destepti