George Lazăr, președinte PNL Neamț: „Un început de an şcolar cu succes, emoții constructive şi mult spor”

HomePolitica

George Lazăr, președinte PNL Neamț: „Un început de an şcolar cu succes, emoții constructive şi mult spor”

George Lazăr, președinte al PNL Neamț, a participat astăzi, 11 septembrie, la deschiderea anului școlar, alături de fetița cea mare, de mezina familiei și de soție. A avut un mesaj important pentru dascăli, părinți, dar și pentru cei care încep o nouă etapă din educația școlară: „Un început de an şcolar cu succes, emoții constructive şi mult spor în toate provocările pe care le veți întâlni!”.

În prima zi de școală, romașcanul George Lazăr, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost prezent la deschiderea anului școlar unde a învățat și unde acum studiază fiica cea mare. „La aceeaşi şcoală la care am învățat şi eu, Şcoala nr. 1, devenită astăzi Şcoala Gimnazială «Vasile Alecsandri», am revenit de câțiva ani în calitate de părinte, alături de fiica mea cea mare, care astăzi păşeşte în ultimul său an de şcoală primară. Sunt momente neprețuite, ca părinte, mai ales că astăzi, alături de fiica cea mare, care se desprinde uşor-uşor de noi şi se îndreaptă cu tot mai multă încredere către colegii care o aşteaptă să pornească în aventura clasei a IV-a, se află şi mezina familiei, care începe timid, astăzi, grădinița. Ne bucurăm an de an de aceste clipe în familie, aici, acasă, în Roman, unde am crescut şi unde am adunat cele mai dragi amintiri din proprii mei ani de şcoală, pe care le retrăiesc astăzi prin copiii mei”, a mărturisit, pe pagina sa de socializare, președintele PNL Neamț.

George Lazăr a dorit să transmită, la început de an școlar, și un mesaj tuturor celor care au trăit cu emoție această primă zi dintr-o nouă etapă de evoluție: „Dragi elevi, vă doresc un an şcolar cu multe realizări, cu încredere în voi înşivă şi în dascălii voştri şi să nu uitați să sădiți, în inimile şi mințile voastre, vise mari, care, în trecerea anilor de şcoală, vor rodi bogat, pe măsura eforturilor voastre! Le doresc curaj şi putere şi părinților, care, alături de şcolari, trăiesc la fel de intens aceşti ani frumoşi. Vă doresc să vă bucurați de fiecare zi de şcoală, căci timpul trece cât ai clipi şi anii aceştia cu sunet de clopoțel şi miros de cerneală devin repede amintiri de suflet.

Nu în ultimul rând, dascălilor şi directorilor instituțiilor de învățământ le închin mulțumirile noastre pentru tot ceea ce fac pentru a îndruma cu blândețe şi dedicare paşii elevilor către viitorul luminos care îi aşteaptă! Să nu uităm că, aşa cum Henry Brooks Adams spunea, «un profesor îşi pune amprenta asupra eternităţii; el nu poate şti niciodată până unde ajunge influenţa lui»”.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0