George Lazăr, președinte PNL Neamț: „Trebuie să dezvoltăm Neamțul!”

HomePolitica

George Lazăr, președinte PNL Neamț: „Trebuie să dezvoltăm Neamțul!”

6 august, ziua în care se celebrează „Schimbarea la Față a Mântuitorului Hristos”, este și ziua Muntelui Ceahlău, singurul munte din România care are o astfel de zi dedicată. Cu acest prilej, președintele PNL Neamț, George Lazăr, a participat, alături de alți colegi și oficiali, la sărbătoare, care a cuprins și evenimente dedicate zilei comunei Ceahlău.

George Lazăr i-a încurajat pe nemțeni și nu numai să viziteze județul Neamț, să se bucure de frumusețea naturii și să promoveze tradițiile: „Neamțul are nenumărate frumuseți care merită explorate. Ţinutul mânăstirilor, un spațiu sacru al credinței şi tradiției, este înzestrat cu cele mai fascinante creații ale naturii, Cheile Bicazului, muntele Ceahlău, păduri bogate şi ape în care şi-au împletit poveştile scriitori mari ai României, îndrăgostiți de Neamț: Creangă, Hogaş. Trebuie să dezvoltăm Neamțul. Trebuie să investim aici, acasă, unde Dumnezeu ne-a binecuvântat cu atâta frumusețe, spiritualitate, legendă. Vă aşteptăm în Neamț, la Ceahlău, unde istoria, poveştile, credința se îmbină cu natura şi cu oamenii primitori şi harnici pe care îi veţi găsi aici!”

Ceahlăul este şi singurul loc din lume unde se petrec două fenomene inedite: Umbra piramidei și Calea cerului, fenomene misterioase care apar în preajma sărbătorii Muntelui Ceahlău.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0