Găsită în rîul Siret

O femeie în vîrstă de 49 de ani a fost găsită sîmbătă, 31 martie, în rîul Siret, în zona podului de la Gîdinți.

 

 

Polițiștii și pompierii au fost alertați să intervină de către un localnic, în jurul orei 13.20. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu o barcă și un echipaj format din cinci subofițeri, pentru a scoate cadavrul din apă, corpul fiind agățat în tufișurile din apropierea malului.

Polițiștii au demarat cercetările și au constatat că persoana găsită în rîul Siret este o femeie pe care rudele o dăduseră dispărută încă de la începutul lunii februarie.
Valentina A., în vîrstă de 49 de ani, figura ca dispărută de la domiciliu de la data de 2 februarie. Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, urmînd a se efectua necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În cauză se fac cercetări pentru o moarte suspectă„, a afirmat inspector Cătălina Bădeanu, purtător de cuvînt al Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

Polițiștii au chemat rudele femeii pentru identificarea cadavrului, dar nu se pot folosi de alte elemente, întrucît corpul era într-o stare avansată de descompunere.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!