Prima paginăRoman

Gala Premiilor RomTv, la o nouă ediție

Dimensiune text

RomTV a realizat un top al celor mai cunoscute branduri romașcane.

Pe 3 februarie, continuînd o tradiție începută în urmă cu doi ani, va fi organizată o gală în cadrul căreia vor fi premiate cele mai renumite firme din oraș, dar și personalități din diferite domenii de activitate.

 

 

Practic, am dorit identificarea firmelor care sînt cele mai apreciate de către romașcani, produsul sau serviciul cel mai ușor de vîndut, atît în țară, cît și în străinătate. Vom aduce în prim-plan și personalități publice locale care și-au creat un nume, dar și tineri care au plecat din Roman și înregistrează în prezent rezultate extraordinare. În total, vor fi oferite 31 de trofee de excelență în cadrul mai multor secțiuni. Politicieni, primari, oameni de afaceri, oameni de cultură, profesori, sportivi vor primi recunoașterea muncii pe care au depus-o în folosul comunității„, a precizat Constantin Neagu, directorul postului de televiziune.

 

 

Evenimentul se va desfășura în platourile Televiziunii Rom Tv și va fi transmis în direct începînd cu orele 18.00. Momentele artistice din cadrul galei vor fi asigurate de cîștigătorii Festivalului „Mamaia Copiilor” și de Mădălina Luca, finalista show-ului de televiziune „Românii au talent”.

COMENTARII

WORDPRESS: 0