Gala Excelenţei Romaşcane se ţine marţi, Ziua Diplomaţiei a fost amânată

HomeActualitate

Gala Excelenţei Romaşcane se ţine marţi, Ziua Diplomaţiei a fost amânată

 

Primaria RomanÎn cadrul Zilelor Municipiului Roman au avut loc unele modificări, în sensul că marţi, 17 mai, era programată Ziua Diplomaţiei, dar lucrurile s-au modificat din cauza unor probleme care nu au fost depăşite de delegaţia din Turcia care era aşteptată la Roman, întâlnirea fiind reprogramată.

Astfel, marţi, 17 mai, de la ora 10.00, în Sala de consiliu va avea loc dezbaterea cu tema „Cum s-ar putea restaura şi introduce în circuitul public de valori istorico-arheologice ale Romanului – Cetatea de la Gâdinţi, vatră a oraşului medieval, din sec. XIV”. Aceasta va fi urmata de lansarea volumului Mareşalul Prezan  „Ziua de marţi, dedicată Zilei Diplomaţiei, va suporta aceste modificări din cauza faptului că situaţia internă din Turcia nu a permis deplasarea delegaţiei invitată pentru aceste zile. Întâlnirea reprezentaţilor celor două administraţii va avea loc în luna iunie”, a declarat Constantin Cudalb, consilier personal al primarului.

De la 12.30, la Restaurantul Royal va avea loc Gala Excelenţei Romaşcane şi premierea cetăţenilor de onoare.

Miercuri, 18 mai, de la ora 11.00, în sala de festivităţi a Primăriei Roman se va desfăşura Gala Excelenţei în educaţie, când vor avea loc mai multe festivităţi de premiere: festivitatea de premiere a echipelor câştigătoare la Ștafeta municipiului Roman, premii Eco– Pentru un municipiu curat trebuie să ne dăm mâna – Curăţenia de primăvară începe cu noi pentru noi! – ediţia a VII-a, premierea câştigătorilor Concursului „Prietenii Pompierilor” şi festivitatea de premiere a elevilor şi profesorilor coordonatori care au obţinut rezultate meritorii la faza finală a olimpiadelor şi concursurilor naţionale şi internaţionale.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0