Prima paginăSanatateNeamt

Furnizorii de servicii medicale, chemați la şedință la CAS

Dimensiune text

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Neamţ desfăşoară, în această perioadă, şedinţe de informare a furnizorilor de servicii medicale şi medicamente cu care se află în relaţie contractuală, inclusiv cu cei care sunt în relaţie contractuală cu CAS Neamţ în cadrul programelor naţionale de sănătate.

Aceste şedinţe vor fi o ocazie bună pentru furnizorii de servicii medicale de a-şi exprima nemulţumirile legate de sistemul informatic care, în ultima perioadă, a fost blocat zile întregi.

În cadrul acestor şedinţe sunt discutate noutăţi legislative, aspecte legate de utilizarea cardului naţional, funcţionarea sistemului informatic SIUI, derularea contractelor de furnizare de servicii medicale şi medicamente.

Pe 15 decembrie au participat la şedinţă reprezentanţii legali ai furnizorilor de servicii medicale de dializă aflaţi în relaţie contractuală cu CAS Neamţ, urmând ca pe 16 să participe la discuţii reprezentanţii legali ai unităţilor sanitare cu paturi şi medicii de familie aflaţi în relaţie contractuală cu CAS Neamţ. Pe 18 decembrie vor fi invitaţi reprezentanţii legali ai furnizorilor de medicamente cu şi fără contribuţie personală în tratamentul ambulatoriu, în cadrul sistemului de asigurări de sănătate, precum şi reprezentanţii legali ai furnizorilor de servicii medicale paraclinice, clinice, recuperare medicală, îngrijiri la domiciliu şi stomatologie, aflaţi în relaţie contractuală cu CAS Neamţ.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0