Prima paginăEconomie

[FOTO] S-a deschis Târgul de Îmbrăcăminte-Încălțăminte Expofashion

[FOTO] S-a deschis Târgul de Îmbrăcăminte-Încălțăminte Expofashion

Dimensiune text

 

 

Ediția din această primăvară a Târgului de Îmbrăcăminte-Încălțăminte Expofashion – Roman s-a deschis miercuri, 8 mai, în centrul orașului. Din spațiile expoziționale amenajate pe esplanada statuii din Piața „Roman Vodă”, romașcanii pot cumpăra în aceste zile mărfuri produse în România, în principal încălțăminte și îmbrăcăminte. Târgul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Neamț, în colaborare cu autoritățile locale, și a fost inaugurat în prezența directorului Departamentului Relații Interne și Târguri din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Neamț, Mihai Caravan, și a primarului Lucian Micu.

„Vă mulțumim că ați venit la deschiderea celei de-a cincea ediții a Târgului Expofashion. De fapt, el ar trebui să-și schimbe de-acum denumirea, devenind un târg general în curând. Am terminat tot ceea ce ne planificasem pentru această deschidere și avem speranța că până duminică să fie vreme bună și lumea să poată veni să viziteze acest târg. Mulțumesc domnului primar și colegilor lui, administrației locale, pentru deschiderea pe care au în organizarea unor asemenea evenimente. Și, cu acest prilej, putem anunța că în acest an la Roman vom mai organiza un salon auto, un târg de carte și încă un târg de bunuri de larg consum”, a afirmat Mihai Caravan, directorul Departamentului Relații Interne și Târguri din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Neamț.

„Iată că suntem la a cincea ediție a acestui Târg, la care participă 51 de firme, din 15 județe, toți producători autohtoni, ceea ce ne bucură – a fost și una dintre condițiile pe care le-am pus în discuțiile cu Camera de Comerț. Mă bucură mult că la acest Târg veți putea găsi produse de calitate, la prețuri avantajoase. Așa cum am mai spus, mă număr printre cei care au cumpărat produse de la acest Târg și recomand cu căldură romașcanilor să achiziționeze din produsele românești expuse aici. Vom mai avea colaborări cu Camera de Comerț și Industrie Neamț, astfel încât o gamă cât mai largă de produse să fie accesibile romașcanilor”, a afirmat la deschiderea Târgului primarul Lucian Micu.

Târgul Expofashion este deschis până duminică, 12 mai, iar programul de vizitare este între orele 09.30 – 19.00, de miercuri și până sâmbătă, iar duminică între orele 09.30 – 14.00.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0