Fotbaliștii lui Lupușoru încep jocurile la turneul final

Întrucît a cîștigat faza zonală, regiunea Moldova, a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la fotbal, gimnaziu, echipa Liceului cu Program Sportiv Roman, pregătită de Constantin Dan Lupușoru, s-a calificat la turneul final național, între primele opt echipe din țară.

 

 

Turneul final se va desfășura la Slobozia, în perioada 19-22 aprilie. Reamintim că antrenorul Dan Lupușoru și elevii săi, Răzvan Hușanu, Ioan Pîrlea, Marian Juncu, Constantin Munteanu, Răzvan Cucoș, Alin Mihăilă, Marius Mihăeș, Constantin Petrea, Remus Morariu și Alexandru Pița, au alcătuit cea mai bună echipă la faza zonală, disputată în compania reprezentantelor județelor Iași, Suceava, Botoșani, Vaslui și Bacău, la turneul zonal desfășurat la Roman.

Toată energia este concentrată acum pe participarea la turneul final, în care se vor stabili medaliatele. Bineînțeles, această nouă generație de fotbaliști romașcani va încerca să urce pe podium, deși concurența este acerbă, cu reprezentante ale unor școli de fotbal renumite din orașe mari și cu potență financiară. Însă, fiecare echipă are șansa ei.

Deși au avut vacanță de Paște, micuții fotbaliști de la LPS Roman nu au avut timp liber precum ceilalți școlari, ei avînd program de antrenamente intens în perioada care a trecut de la turneul zonal, dar gîndul că vor fi printre participanții la faza finală a competiției i-a făcut să treacă ușor peste efortul depus în stagiul de pregătire.

Au tot dreptul să spere la un rezultat bun sau foarte bun,  atît timp cît au în echipă fotbaliști precum Munteanu, care a fost desemnat cel mai tehnic jucător, Hușanu – cel mai bun portar, iar Petrea – golgheterul turneului zonal.


COMENTARII

WORDPRESS: 0