Prima paginăPolitica

Fostul primar al comunei Cordun, Adrian Diaconu, ales vicepreședinte al CJ Neamț

Fostul primar al comunei Cordun, Adrian Diaconu, ales vicepreședinte al CJ Neamț

Dimensiune text

 

 

Consiliul Județean (CJ) Neamț are de miercuri, 30 mai, un nou vicepreședinte, în persoana lui Adrian Diaconu, fost primar al comunei Cordun. Adrian Diaconu a primit votul pentru alegerea ca vicepreședinte al CJ Neamț în ședința de miercuri.

Adrian Diaconu (PSD) îi urmează în funcție lui Laurențiu Dulamă (PMP), după ce acesta din urmă și-a pierdut, în luna aprilie, calitatea de consilier județean și de vicepreședinte al CJ Neamț, pe motiv de incompatibilitate, decizie contestată de Laurențiu Dulamă.

Adrian Diaconu va face echipă cu președintele CJ Neamț Ionel Arsene (PSD) și cu celălalt vicepreședinte, Ion Asaftei (ALDE), un alt reprezentant al zonei Roman. „Țin să îl felicit și pe această cale pe colegul meu Adrian Diaconu pentru alegerea în funcția de vicepreședinte al CJ Neamț. Am încredere că domnul Diaconu va avea o contribuție importantă la buna desfășurare a activității în Consiliul Județean, dată fiind experiența sa în administrația locală, iar alături de vicepreședintele Asaftei vom fi o echipa de conducere performantă”, a afirmat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Adrian Diaconu are 63 de ani și este de profesie inginer. Între 1992 și 1996 a fost viceprimar al comunei Cordun, iar între 1996 și 2016 a fost primar al comunei. La alegerile din 2016 pentru Primăria Cordun a fost învins de reprezentantul PNL, Adrian Ciobanu, însă a candidat și pentru funcția de consilier județean pe lista PSD. Adrian Diaconu a fost validat în funcția de consilier județean la finalul lunii februarie 2017, după demisia din CJ a consilierului de Tîrgu Neamț Viorel Marian.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0