Prima paginăRoman

Fosta șefă de la ALOFM Roman a ajuns la Starea Civilă

Dimensiune text

Fosta șefă a Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ALOFM) Roman, Cornelia Moldoveanu, a plecat din instituția în care a coordonat activitatea mai mulți ani. Aceasta lucrează, acum, la Starea Civilă, în cadrul Primăriei Roman.

 

 

„A fost numită pe un post executiv de muncă, unde am trei posturi vacante și unde am detașat deja două persoane care să lucreze și să aducă situația la zi. Nu e post de conducere, ci e un post de execuție, unde munca e grea. Eu încurajez munca și responsabilitatea, iar oamenii care sunt buni pot urca pe anumite funcții. Acest lucru l-aș mai face dacă ar exista persoane cu dorință de muncă, fiindcă pentru funcționarii publici există această manevră, de a detașa dintr-o instituție publică în alta, iar primăria are o sută de locuri de muncă vacante. Iar cu această detașare am eliminat orice discuții de la ALOFM”, a preciat Laurențiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

În luna septrembrie 2012, desființarea postului de șef de serviciu la ALOFM Roman, ocupat de Cornelia Moldoveanu, a condus la un adevărat scandal în cadrul instituției și nu numai. În timp ce fosta șefă a agenției locale considera, atunci, că transformarea instituției în compartiment al agenției județene este o nedreptate – date fiind paleta variată de servicii oferite șomerilor, dar și numărul mare al beneficiarilor serviciilor agenției, ce provin din 29 de localități – directorul interimar de atunci al agenției județene, Rodica Popescu, spunea că postul de șef al agenției din Roman a fost păstrat pe criterii politice.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • „Aceasta” este o mare doamnă, un OM care ştie de ce(-i) răsare soarele dimineaţa, face parte dintr-o specie rară însă deloc ocrotită de lege care, din nefericire pentru majoritari, nu prea mai este la mare căutare cel puţin în eterna şi deloc fascinanta Românie a vendetelor mai mult sau mai puţin colorate (politic, fireşte). Mă bucur mult pentru faptul că în corpul administraţiei locale se regăseşte un asemenea OM. Îi urez succes, soare şi cer senin 🙂

  • Tanasa 8 ani

    Dom primar are grija de oamenii lui si nu-i lasa de izbeliste. O sa mai dea cucoana asta interviuri zilnice si la etarea civila ca la fortele de munca?