Focuri de armă pentru prinderea uniu tânăr din Horia care a lovit mai multe persoane în Roman

HomeActualitate

Focuri de armă pentru prinderea uniu tânăr din Horia care a lovit mai multe persoane în Roman

 

 

Polițiștii au reținut un tânăr de 18 ani, din localitatea Horia, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. Conform IPJ Neamț, sâmbătă, 10 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați despre faptul că, pe strada Cuza Vodă, din Roman o persoană mascată amenință alte persoane cu un obiect ascuțit.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit că la data de 10 noiembrie, în jurul orelor 21.00, în timp ce trei minori, de 14 și 15 ani, din Roman, se deplasau pe strada Cuza Vodă, o persoană mascată le-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, totodată lovindu-l pe unul dintre aceștia cu pumnul în zona feței. De asemenea, persoana în cauză s-a deplasat pe strada Vasile Lupu, din Roman, unde, folosindu-se de un obiect ascuțit, a continuat să adreseze amenințări unei tinere de 23 de ani și unui tânăr de 26 de ani, ambii din Roman.

„Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a procedat la urmărirea persoanei în cauză, ocazie cu care au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical, în vederea prinderii acesteia. Polițiștii au reușit să prindă și să imobilizeze persoană în cauză, pe care au condus-o la sediul poliției, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre un tânăr de 18 ani, din localitatea Horia, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. În urma probării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0