Prima paginăSport

Fitness în aer liber în Parcul municipal

Fitness în aer liber în Parcul municipal

Dimensiune text

 

Mai multe aparate pentru întreținere corporală au fost instalate în Parcul Municipal de către administrația locală, după modelul celor care se află în zona de picnic din ștrand. Aparatele au fost montate în imediata vecinătate a terenului de fotbal și sunt destinate utilizării de către persoanele adulte.

Duminică, 23 iulie, când Primăria va organiza un picnic în Parc, un instructor de fitness va fi prezent la eveniment pentru a-i ajuta pe cei prezenți să aibă un tonus bun, spun autoritățile.

„Duminică, 23 iulie, când în Parcul municipal se va organiza un picnic, Primăria municipiului Roman va inaugura oficial și zona de fitness în aer liber amenajată în acest obiectiv. La fel ca în Complexul Sportiv și de Agrement «Moldova», primarul Lucian Micu a decis că este oportună organizarea unui spațiu de recreere și în Parcul municipal pentru iubitorii de mișcare. Zona de fitness din Parcul municipal este amenajată pe terenul pe care a existat anterior locul de joacă pentru copii, acesta din urmă fiind relocat în primăvară la intrarea în parc dinspre strada Eternității, fiind modernizat și asigurându-se și suprafață de protecție pentru cei mici. Pentru ziua de duminică, administrația locală va solicita colaborarea unui instructor de fitness, pentru ca cei care doresc să-și tonifice musculatura sau să facă exerciții pentru sănătatea corporală să primească sfaturi de la personal specializat”, spun reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Conducerea Primăriei municipiului Roman intenționează să amenajeze astfel de spații destinate mișcării în aer liber în mai multe zone ale orașului, însă în luarea deciziei de a se face astfel de investiții va cântări mult și modul în care aparatele vor fi utilizate și, mai ales, păstrate de cetățeni.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0