HomeRoman

Filmul „Despre oameni și melci” va ajunge la Roman

Filmul „Despre oameni și melci”, în regia lui Tudor Giurgiu, va ajunge și la Casa de Cultură din Roman. Romașcanii se vor bucura de evoluția actorilor români Andi Vasluianu, Dorel Vișan, Monica Bîrlădeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crișan, Ion Grosu, Clara Vodă și Alina Berzunteanu. În film joacă și actorul francez Jean Francois Stevenin, alături de fiul său Robinson Stevenin.

 

 

Filmul „Despre oameni și melci” a înregistrat, de la data lansării filmului, 51.341 de spectatori, rezultat care îl clasează în topul celor mai vizionate filme românești ale ultimului deceniu. Comedia „Despre oameni și melci” a avut premiera națională în data de 14 septembrie. Pînă în acest moment, filmul a fost proiectat în 44 de orașe din țară. Distribuitorii filmului, Transilvania Film și Ro Image, continuă să aducă această producție în fața publicului și în săli de cinematograf din orașe care nu dispun de săli de cinematograf. Filmul va ajunge, prin intermediul a trei caravane, în orașele Caracal, Reghin, Huși, Pașcani, Alexandria, Sfîntu Gheorghe, Tîrnăveni, Roman, Cîmpina, Rădăuți, Dorohoi, Buzău și Cîmpulung.

Acțiunea filmului „Despre oameni și melci” se petrece la Cîmpulung Muscel, unde Fabrica de mașini ARO a dat faliment. Ea va fi cumpărată de o companie franceză care intenționează să o transforme într-o crescătorie de melci. Privatizarea înseamnă păstrarea numai a 300 de locuri de muncă. Totul se schimbă cînd unul dintre băieți găsește o soluție inedită care să-i salveze colegii de la șomaj și să scoată fabrica din faliment.

Filmul va rula la sala mare a Casei de Cultură din Roman în zilele de 15, 16 și 17 octombrie, cîte două proiecții pe zi, la orele orele 18.00 și 20.00. Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei de persoană și de 3 lei pentru grupuri organizate.

Comentarii

WORDPRESS: 2