Prima paginăActualitate

Fetiță trimisă cu avionul la București, după ce s-a opărit

Fetiță trimisă cu avionul la București, după ce s-a opărit

Dimensiune text

 

ambulantaSâmbătă seara, o fetiță în vârstă de trei ani a fost adusă la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman, după ce s-a opărit cu lichid fierbinte. Din cauza gravității arsurilor, cadrele medicale ale Spitalului Roman au luat decizia transferului de urgență al fetiței la București.

„Fetița, în vârstă de trei ani, din Ruginoasa, avea arsuri de gradele III – IV pe aproximativ 30% din suprafața corpului, după contactul cu un lichid fierbinte: membru superior stâng – arsură circulară, torace posterior, regiune fesieră și perineu și axilă dreaptă – arsură parcelară. S-a luat de urgență legătura cu Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii «Grigore Alexandrescu» din București, unde a fost și trimisă, conform protocolului, având în vedere suprafața corpului care a fost afectată”, a declarat medicul Oana Onu, directorul medical al Spitalului Roman.

Fetița a fost transportată până la Aeroportul Bacău, în jurul orei 20.00, de o ambulanță cu medic a Serviciului Județean de Ambulanță Neamț, de unde a fost preluată de un avion sanitar și transportată la spitalul din București.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0