HomeRoman

Festival național de muzică pentru copii și adolescenți, la Roman

Consilierii județeni au aprobat, în ședința ordinară de vineri, o asociere cu municipiul Roman în vederea organizarii unui festival național.

 

 

Este vorba despre Festivalul Național de Muzică pentru Copii și Adolescenți „Lucky Kids”, prima ediție. Conform proiectului, Consiliul Județean ar urma să susțină organizarea acestui festival cu suma de 5.000 de lei. Manifestarea  se va desfășura în perioada 20-21 aprilie, la Casa de Cultură din Roman. Conform expunerii de motive, acest festival se dorește a fi un eveniment cultural și artistic inedit, unde copiii cu vîrstele între cinci și 18 ani vor avea șansa de a evolua pe scenă interpretînd cîntece de muzică ușoară, însoțiți de grupuri coregrafice, astfel încît momentul să fie cît mai original.

Proiectul a fost contestat de consilierii județeni ai  Opoziției. Consilierul Județean PSD Constantin Iacoban a apreciat că fondurile nu ar trebui cheltuite pe astfel de festivaluri, exemplificînd cu exemplul conform căruia în Consiliul Local Roman consilierii Opoziției nu au votat un proiect asemănător. În consecință, consilierii județeni ai PSD și PNL s-au abținut de la vot. Cu toate acestea, proiectul a fost aprobat, cu 20 de voturi pentru și 15 abțineri.

Comentarii

WORDPRESS: 0