Prima paginăActualitateNeamt

Femeie reținută de polițiști pentru incendierea anexei unei biserici

Femeie reținută de polițiști pentru incendierea anexei unei biserici

Dimensiune text

 

Poliţiştii au identificat, în urma investigaţiilor desfășurate, o femeie de 39 de ani, din Tîrgu Neamț, cercetată pentru incendierea anexei unei biserici.

Conform IPJ Neamț, luni, 16 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au incendiat anexa unei biserici din localitatea Valea Seacă. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamţ, care au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 500 de metri pătrați din acoperișul casei praznicale și centralei termice, bunuri materiale aflate în interiorul centralei și aproximativ cinci metri cubi de lemn de foc. Specialiștii au stabilit drept cauză preliminară folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

În cadrul activităților de cercetare desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au conturat ipoteza comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere de către o femeie de 39 de ani. Aceasta a fost depistată pe raza localității Săcălușești, fiind dispărută din data de 6 martie 2020.

Citește și:   Restricții și în satul Tupilați, după creșterea cazurilor COVID-19. Restaurante închise, evenimente private interzise, carantină de noapte în weekend

„La data de 17 martie, în urma documentării activității infracționale, femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere. Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0