Femeie reţinută de poliţişti pentru comiterea de multiple infracţiuni rutiere

HomeActualitate

Femeie reţinută de poliţişti pentru comiterea de multiple infracţiuni rutiere

 

 

Vineri, 4 ianuarie, în jurul orelor 23:30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat o femeie de 39 de ani, din Bârgăuani,  care conducea un autoturism pe DJ 155I, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 10 decembrie 2018, informează IPJ Neamț. De asemenea, conducătoarea auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au reţinut acesteia permisul de conducere şi au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Sâmbătă dimineață, 5 ianuarie, în jurul orelor 3:50, poliţiştii au depistat-o din nou pe aceasta, în timp ce conducea acelaşi autoturism neînmatriculat, în interiorul localităţii Talpa, din comuna Bârgăuani, fără a avea drept de circulaţie. Aceasta a refuzat testarea alcoolscopică şi  prelevarea de probe biologice, fapt pentru care poliţiştii i-au întocmit un alt dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„Poliţiştii au reunit cele două dosare de cercetare penală şi au dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat – două acte materiale, a unei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi a infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice – două acte materiale. Femeia a fost introdusă în arestul IPJ Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0