Prima paginăActualitate

Femeie reținută de pentru înșelăciune cu vânzarea unei garsoniere

Femeie reținută de pentru înșelăciune cu vânzarea unei garsoniere

Dimensiune text

O femeie de 37 de ani, bănuită că ar fi indus în eroare o femeie de 60 de ani, de la care a primit 2.500 de euro, sub pretextul vânzării unui imobil, a fost reținută de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț, informează IPJ Neamț.

Miercuri, 3 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au documentat activitatea infracțională a unei femei de 37 de ani, din Tîrgu Neamț, bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

„Astfel, în urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că, în perioada 4 – 17 februarie 2021, persoana în cauză ar fi indus în eroare și prejudiciat o femeie de 60 de ani, sub pretextul achiziționării unei garsoniere din oraşul Tîrgu Neamţ, cu suma de 5.000 de euro, care ar fi fost promisă spre vânzare. În acest sens, persoana vătămată i-ar fi înmânat o sumă de bani, prejudiciul rezultat în urma săvârşirii acestei infracţiuni fiind de 2.500 de euro”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În baza probatoriului administrat, femeia în cauză a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. Joi, aceasta urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„Atenție! Infracţiunile de înşelăciune îmbracă forme diferite de manifestare, modurile de operare folosite de cei care încearcă să obțină bani sau alte bunuri de valoare prin mijloace ilicite sunt din ce în ce mai complexe. Pentru a nu deveni victima acestui gen de fapte, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț atenționează cetățenii să fie prudenți atunci când sunt abordați prin orice mijloace de persoane necunoscute, care le oferă diverse bunuri sau servicii. În cazul în care aţi fost victima unei astfel de infracţiuni, vă rugăm să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apelaţi numărul unic de urgenţă 112, în cel mai scurt timp posibil, pentru a spori şansele ca infractorul să fie identificat şi prejudiciul recuperat”, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0