Femeie găsită moartă într-o fântână, la Săbăoani

HomeActualitate

Femeie găsită moartă într-o fântână, la Săbăoani

Joi, 1 decembrie, în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către o femeie de 34 de ani, din Săbăoani, cu privire la faptul că o femeie de 61 de ani, din Săbăoani, se află încuiată în imobil. Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, stabilind că persoana în cauză nu se află în imobilul indicat. Persoana era cunoscută cu afecțiuni psihice. Polițiștii au extins căutările, corpul femeii fiind identificat într-o fântână din interiorul curții imobilului.

Pentru scoaterea femeii din fântână au fost solicitați să intervină pompierii. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentele de Pompieri Roman și Piatra Neamț și Stația Roman a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au scos din fântână, adâncă de 27 de metri, femeia în vârstă de 61 de ani, fără semne vitale.

„În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat subinspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

 

Comentarii

WORDPRESS: 0