Femeie din Săbăoani dată dispărută, căutată de polițiști

HomeActualitate

Femeie din Săbăoani dată dispărută, căutată de polițiști

Joi, 22 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizaţi de către un bărbat de 63 de ani, din Săbăoani, cu privire la faptul că, la data de 20 iulie, soția sa Angela Matieş, de 64 ani, din Săbăoani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,70 metri, greutate – 80 de kilograme, păr castaniu, tuns scurt, faţă rotundă, frunte mijlocie, ochi căprui, dantură incompletă în partea din față. Femeia prezintă următoarele semne particulare: proteză oculară la ochiul stâng şi o cicatrice în zona abdominală ca urmare a unei intervenţii chirurgicale. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip trening de culoare albastru, tricou cu mânecă scurtă de culoare alb, fiind încălțată cu teniși.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Săbăoani și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0