Prima paginăActualitate

Femeie din Boghicea dată dispărută, căutată de polițiști

Femeie din Boghicea dată dispărută, căutată de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE, 6 noiembrie: Femeia de 30 ani, din Boghicea, dispărută la data de 27 septembrie 2020, a fost găsită de polițiști, informează IPJ Neamț.

Joi, 5 noiembrie, în baza activităților specifice desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman a fost depistată femeia de 30 de ani, care la data de 27 septembrie 2020, a părăsit voluntar domiciliul din localitatea Boghicea. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat în municipiul Roman, la locuința concubinului său și nu a fost victima vreunei infracțiuni, mai arată reprezentanții IPJ Neamț.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 1 noiembrie: Sâmbătă, 31 octombrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către un bărbat de 69 de ani, din Boghicea, cu privire la faptul că, la data de 27 septembrie 2020, fiica sa, Geanina Mihaela Lupașcu, în vârstă de 30 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliu și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Citește și:   Rețea de falsificatori de acte pentru indemnizații de creștere a copilului, cu ramificații în Neamț, anchetată de polițiști

Semnalmente: înălţime – 1,75 m, greutate – 90 de kilograme, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare.

„La momentul dispariției, femeia era îmbrăcată cu un pulover negru, pantaloni negri, fiind încălțată cu pantofi sport. Din verificările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că aceasta a mai părăsit voluntar domiciliul, revenind ulterior.  Polițiștii au efectuat verificări în localitatea de domiciliu, precum și pe raza localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Foto: IPJ Neamț

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0