Femeie din Bahna dată dispărută, căutată de polițiști

HomeActualitate

Femeie din Bahna dată dispărută, căutată de polițiști

 

UPDATE 17 noiembrie: Femeia de 38 de ani, din Bahna, dispărută la data de 11 noiembrie 2020, a fost găsită de polițiști, informează IPJ Neamț. La data de 16 noiembrie, în baza activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români, a fost depistată femeia de 38 de ani, care la data de 11 noiembrie 2020, a părăsit voluntar domiciliul din localitatea Bahna. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat la niște prieteni, în municipiul Roman și nu a fost victima vreunei infracțiuni, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Români caută o femeie de 38 de ani, din Bahna, care a dispărut la data de 11 noiembrie 2020, informează IPJ Neamț.

Duminică, 15 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au fost sesizați de către o femeie de 46 de ani, din localitatea Bahna, cu privire la faptul că sora sa, Maria Zenofina Jaleriu, de 38 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în data de 11 noiembrie şi nu a mai revenit. Semnalmente:  înălţime – 1,60 m, ochi verzi, păr lung blond, fără semne distinctive.

„La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o rochie de culoare roșie, fiind încălțată cu cizme negre. Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Bahna, în vederea depistării femeii. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Foto: IPJ Neamț

 

Comentarii

WORDPRESS: 0