Prima paginăActualitate

Femeie dată dispărută, căutată de polițiștii romașcani

Femeie dată dispărută, căutată de polițiștii romașcani

Dimensiune text

UPDATE, 2 martie: Femeia dată dispărută la data de 25 februarie 2021 a fost găsită, informează IPJ Neamț.

La data de 1 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost informați de către reprezentanții centrului de recuperare din Roman cu privire la faptul că femeia de 42 de ani, dispărută la data de 25 februarie 2021, a fost depistată pe raza localității Păstrăveni. Din primele verificări a reieșit că plecarea acestuia a fost voluntară, iar pe perioada dispariției s-a aflat în localitatea Păstrăveni și nu a fost victima vreunei infracțiuni, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 28 februarie:  Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați joi, 25 februarie, de către reprezentanții unui centru de recuperare din Roman, despre faptul că Lili Nenica, de 42 de ani, din Piatra Neamț, a părăsit în mod voluntar centrul în cursul aceleiași zile și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 70 de kilograme, păr șaten, fără semne particulare. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză gri închis, un tricou albastru, pantaloni tip trening gri închis, fiind încălțată cu adidași de culoare roșu cu albastru

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Foto: IPJ Neamț

COMENTARII

WORDPRESS: 0