Prima paginăActualitateNeamt

Femeie căutată de polițiști pentru furt

Femeie căutată de polițiști pentru furt

Dimensiune text

 

Polițiștii de investigații criminale solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei femei, bănuită de comiterea infracțiunii de furt, care a fost surprinsă de camerele video amplasate în incinta unei societăți comerciale din Piatra Neamț.

În fapt, la data de 14 decembrie 2019, poliţiştii au fost sesizați de către o femeie din Tașca despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras portofelul. După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cea bănuită de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 45-50 de ani, înălțimea de 1,60– 1,65 cm, păr închis la culoare, îmbrăcată cu o geacă vișinie și pantaloni negri. Acesta, profitând de neatenția personalului de serviciu, ar fi sustras un portofel ce se afla pe banda de cumpărături dintr-o societate comercială. După ce s-ar fi asigurat că nu este observată, femeia a părăsit incinta societății.

„În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea femeii din imagini este rugat să anunţe Poliţiei municipiului Piatra Neamț la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Foto: IPJ Neamț

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0