Femeie căutată de Poliția Roman, pentru că și-ar fi însușit pe nedrept un telefon

HomeActualitate

Femeie căutată de Poliția Roman, pentru că și-ar fi însușit pe nedrept un telefon

 

Poliţia municipiului Roman solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei femei, bănuită de comiterea infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

„Aceasta a fost surprinsă de camerele video ale unei societăți comerciale din Roman. După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că, la data de 8 septembrie, în jurul orelor 09.00 – 10.30, o femeie și-ar fi însușit pe nedrept un telefon mobil uitat de către o altă femeie, în incinta unei societăți comerciale. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea femeii din imagini este rugat să anunţe Poliția municipiului Roman la telefon 0233/742330 sau să apeleze 112.

Fapta de a nu preda, în termen de zece zile, un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut, ori de a dispune de acel bun ca de al său, constituie infracțiunea de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, prevăzută de articolul 243 din Codul Penal și se pedepsește cu închisoarea de la o lună la trei luni sau cu amendă.

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0