Femei din Sagna și Roman date dispărute, căutate de polițiști

HomeActualitate

Femei din Sagna și Roman date dispărute, căutate de polițiști

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați, la data de 19 octombrie, de către o femeie din Sagna, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18.00, sora sa, Olaru Teodora, de 54 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său şi nu s-a mai întors, informează IPJ Neamț. Semnalmente: înălţime – 1,65 m; greutate – 55 de kilograme, corpolenţa slabă, ochi căprui, faţa ovală, păr grizonant. La momentul dispariției, femeia era îmbrăcată cu un hanorac albastru, vestă de culoare închisă și purta o căciulă neagră. Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Sagna, în vederea depistării acesteia.

 

Duminică, 20 octombrie, Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, de către un bărbat de 33 de ani, din Horia, cu privire la faptul că Eugenia Tatiana Tulbure, de 25 de ani, din Roman – concubina sa –, a plecat de la domiciliu, în data de 18 octombrie, şi nu s-a mai întors, informează IPJ Neamț. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânăra a mai părăsit domiciliul în luna ianuarie şi iunie 2019. Semnalmente: înălțime – 1,65 m, greutate – 48 de kilograme, corpolență atletică, ochi căprui, faţă ovală, păr brunet lung. Tânăra prezintă o cicatrice postoperatorie în zona stângă a abdomenului. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o geacă neagră, hanorac crem închis, blugi albaștri, fiind încălțată cu adidași albi. Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Horia, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

 

Foto: IPJ Neamț

 

Comentarii

WORDPRESS: 0