Prima paginăSocialPe scurt

Fără permis

Dimensiune text

În ziua de 22 august, în jurul orei 10.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Bâra, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, l-au depistat în trafic pe Marius L., de 24 de ani, din comuna Bâra, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 207A. În urma verificărilor efectuate au constatat că acesta nu posedă permis de conducerea valabil pentru autoturismul pe care-l conduce. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis.

A condus… ca un american

În ziua de 22 august, în jurul orei 14.45, pe DN 2, în localitatea Gherăeştii Noi, a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea uşoară a două persoane. Emil G., de 65 de ani, din SUA, conducea un autoturism pe DN 2. Fără să se asigure, şoferul a virat

brusc la stânga, cu intenţia de a circula pe un drum public pietruit din localitatea Gherăeştii Noi şi, în timp ce se afla pe sensul opus de circulaţie, dispus aproximativ perpendicular pe axul drumului, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Iosif S., de 30 de ani, din comuna Tămăşeni, pe sensul opus de circulaţie, aflat în depăşirea regulamentară a unui autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a lui Emil G. şi a Anei G., de 85 de ani, din Iaşi. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0