„Extratereștrii” au câștigat turneul de minifotbal „Cupa Romanului” 2019

Home

„Extratereștrii” au câștigat turneul de minifotbal „Cupa Romanului” 2019

 

Sâmbătă, 7 septembrie, pe terenul de minifotbal al Liceului cu Program Sportiv Roman au avut loc fazele finale ale campionatului local de minifotbal „Cupa Romanului” 2019, organizat de Primăria Municipiului Roman și Club Sportiv Municipal Roman.

În semifinale s-au calificat echipele Bytrans Univers și Euroimpact Roman, respectiv Extratereștrii Roman și Marsat Roman. Bytrans Univers și Marsat Roman s-au clasat pe primele două locuri în Grupa Galbenă a competiției, din care au mai făcut parte Fiesta Roman, Armata Roman, Transcarpatia și Lazio Roman, în timp ce Extratereștrii Roman și Euroimpact Roman au fost primele două echipe în Grupa Albastră, din care au mai făcut parte echipele FC Sagna, Depozit Profi, Phoenix și Viitorul Roman.

Sâmbătă, în Finala mică s-au întâlnit echipele Marsat și Euroimpact, scor final după timpul regulamentar 3-3, partida fiind câștigată de Euroimpact în urma loviturilor de departajare, cu scorul de 3-2.

Finala mare a fost intens disputată, între echipele Bytrans Univers și Extratereștrii Roman, terminată în timpul de joc tot cu scor egal, 1-1. Câștigătoarea turneului, echipa Extratereștrii Roman, a fost stabilită tot după executarea loviturilor de departajare, scor 3-2.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0