Expoziție Romeo Ionescu la Muzeul de Artă

Dimensiune text

Muzeul de Artă din Roman organizează vineri, 18 mai, ora 17.00, vernisajul epoziției de pictură a artistului ieșean Romeo Ionescu.

 

 

Iubitorii artei romașcane pot analiza lucrările pictorului care cuprind în special peisaje, unele urbane vechi din Iași. Expoziția, prima personală organizată de artist la Roman, este inclusă în cadrul manifestărilor „Zilelor Municipiului Roman” și ale Zilei Internaționale a Muzeelor.

Artistul plastic Romeo Ionescu s-a născut la Tîrgu Neamț, în anul 1963. A absolvit Universitatea de Arte Plastice și Design „George Enescu” din Iași, secția pictură, în anul 1998. Are un master în domeniul artelor decorative. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. Lucrează ca restaurator la Institutul de Arheologie al Academiei Române, filiala Iași. A participat la expoziții de grup și a organizat expoziții personale în țară. Lucrări de pictură, grafică și arte decorative se află în colecții particulare din România, Italia, Ungaria, Spania, Franța, Olanda, Israel, Japonia, SUA sau Canada.COMENTARII

WORDPRESS: 0