Prima paginăRoman

Expoziție de arme în centrul orașului

Dimensiune text

Polițiștii din Neamț sărbătoresc duminică Ziua Poliției Române. Cu acest prilej, în centrul municipiului Roman se vor desfășura mai multe activități demonstrative.

 

 

Duminică la prînz, romașcanii care vor ieși în centrul orașului vor avea parte de o expoziție de arme și de demonstrații tactice. Evenimentul este pregătit de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Neamț, cu ocazia aniversării a 190 de ani de atestare documentară a Poliției Române. „Îi invităm pe cetățenii din Roman duminică, la ora 12.00, la atelierele de prezentare a activităților de zi cu zi a polițiștilor, unde vor fi expuse și unele echipamente din dotarea poliției. Cei interesați pot vedea auto-laboratorul din dotarea Serviciului Criminalistic, arme aflate în custodia Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, autoturisme cu radar din dotarea Serviciului Rutier. Nu vor lipsi exercițiile tactice executate de luptătorii Serviciului pentru Intervenții Rapide Neamț și demonstrațiile cu cîinii de serviciu„, a afirmat inspector Cătălina Bădeanu, purtător de cuvînt al IPJ Neamț.

Tot atunci, polițiștii de proximitate, polițiștii rutieri și ofițerii de prevenire vor oferi pliante cu mesaje preventive și sfaturi utile și vor  prezenta campaniile aflate în derulare la nivelul Poliției Române, pentru prevenirea și combaterea infracționalității.

Ziua Poliției Române va fi sărbătorită la IPJ Neamț începînd de vineri, 23 martie. Atunci, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț va avea loc ședința festivă, la care vor participa oficialitățile din județ și șefii instituțiilor cu care Poliția Neamț, colaborează, în cadrul căreia vor fi înmînate premii cîștigătorilor concursurilor sportive, vor fi nominalizați polițiștii avansați în gradele profesionale următoare și vor fi recompensați de conducerea IPJ Neamț, cu mulțumiri scrise, polițiștii care și-au îndeplinit în mod exemplar atribuțiunile de serviciu.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0