Prima paginăActualitateNeamt

Examen dificil pentru candidaţii la şefia CAS Neamţ

Dimensiune text

Validarea candidaturilor se face până pe 23 octombrie. Candidaţii la funcția de președinte – director al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Neamţ au de studiat o bibliografie voluminoasă și cu grad ridicat de dificultate.

 

Înscrierea candidaţilor pentru posturile de preşedinte al CAS Neamţ s-a încheiat luni, 21 octombrie, la ora 17:00. După selecţia dosarelor de înscriere, pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs, pe 23 octombrie se face publică lista candidaţilor admişi şi respinşi. Contestaţiile cu privire la rezultatele procesului de selecţie a dosarelor de înscriere se depun la sediul CNAS până pe data de 25 octombrie, urmând ca acestea să fie soluţionate în termen de o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

Pasul următor pentru candidaţi este susţinerea unui examen scris, care se va desfăşura în data de 19 noiembrie, începând cu ora 10.00. Acest examen se anunţă a fi unul foarte dificil. Bibliografia stabilită pentru pregătirea candidaţilor este una foarte stufoasă şi variată, şi conţine numeroase legi, cu modificări şi completări ulterioare, ordonanţe de guvern sau ordonanţe de urgenţă, ordine ale ministrului sănătăţii sau ale ministrului finanţelor publice, ordine ale preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, toate aceste vizând situaţii specifice cu care se confruntă un preşedinte al CAS-ului.

Ultima probă pentru candidaţi va fi participarea la un interviu, care va avea loc în termen de 5 zile lucrătoare de la susţinerea probei scrise.

COMENTARII

WORDPRESS: 0