Prima paginăPolitica

Eurodeputatul Mircea Diaconu revine la Roman, într-o nouă ediție a turului României

Eurodeputatul Mircea Diaconu revine la Roman, într-o nouă ediție a turului României

Dimensiune text

 

 

Eurodeputatul independent Mircea Diaconu reeditează turul României, așa cum a făcut-o în fiecare an, și va ajunge la Roman marți, 5 iunie, pentru a continua să comunice cu cetățenii, a-și prezenta raportul de activitate de la începutul mandatului în forul legislativ european și a discuta despre cum arată România în Anul Centenarului și al Patrimoniului Cultural European, informează un comunicat al Biroului europarlamentarului Mircea Diaconu.

Un alt subiect al discuțiilor va fi proiectul europarlamentarului de organizare a unei rețele naționale de repere ale civilizației spațiului românesc, care să studieze, expună, dezbată și promoveze civilizația românească și să conducă la o adevărată «Renaștere culturală» a țării, rezultată în urma unui discurs istoric și identitar obiectiv, documentat, lipsit de complexe sau constrângeri politice.

Întâlnirea va avea loc la restaurantul Casa Veche, de pe strada Vasile Lupu nr. 1, la ora 14:00. Alte detalii organizatorice referitoare la turul României sunt prezentate pe pagina www.facebook.com/mirceadiaconu.independent și pe site-ul www.mirceadiaconu.eu.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • cat costa intrarea.