Home

Euro Impact e campioană la minifotbal în Roman

Pentru prima oară de la înființarea campionatului municipal de minifotbal al Romanului, Divizia A, de către Oz-er Golden, echipa reprezentantă a organizatorului nu a luat titlul. Acesta i-a revenit, în acest an, echipei Euro Impact, cea care s-a impus detașat, la puncte, în fața principalelor sale contracandidate, Dedeman și Oz-er.

 

 

Așadar, pe primele cinci locuri s-au clasat Euro Impact, Dedeman, Oz-er Golden, Fiesta și Energia Săbăoani, într-un campionat în care au mai participat Marsat, ABC Wood, Acord Săbăoani, Biruința Gherăești, Victoria Old Boys, Flamanda și Zimbrul Pâncești.

Euro Impact va participa la turneul de baraj de la Iași, alături de alte două echipe în grupa sa, pentru a se califica la turneul final al campionatului național.

Golgheterul campionatului, la festivitatea de premiere la care a participat primarul Laurențiu Dan Leoreanu, a fost desemnat Andrei Paraschiv, de la echipa campioană a municipiului, cu 55 de reușite. Alexandru Antohi, de la Dedeman, a fost ales cel mai bun portar, iar Victor Mandea, de la Euro Impact, a primit diploma pentru titlul de cel mai tehnic jucător.

„Organizatorii și responsabilul cu organizarea campionatului municipal de minifotbal al Romanului țin să mulțumească celor care au fost alături de ei pe parcursul competiției, în special arbitrilor Ionuț Nacu, Andrei Brătescu, Răzvan Sandu, Cătălin Dumitriu și Aurel Bălan, cel din urmă fiind cel care a oficiat la toate meciurile din Divizia B. Mulțumim tuturor celor care au participat în această ediție de campionat și îi așteptăm cu drag, în număr cât mai mare, la întrecerile din următorul sezon”, a declarat inginerul Radu Gheorghian, responsabil cu buna desfășurare a unui campionat inițiat și susținut de Ozcan Aksoy.

Pe de altă parte, echipele clasate de la locul al doilea la al cincilea, Dedeman, Oz-er Golden, Fiesta și Energia Săbăoani, au început deja turneul play-off pentru desemnarea celei care va reprezenta Romanul în Cupa României. În prima etapă s-au înregistrat rezultatele: Dedeman -Oz-er 1-2, Fiesta – Energia 2-1. Miercuri, 29 mai, se vor disputa partidele Oz-er – Fiesta și Dedeman – Energia. Sâmbătă, de la 18.30, vor avea loc meciurile decisive, Dedeman – Fiesta și Oz-er – Energia.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0