Eroul Revoluției, Fănel Ciupitu, comemorat de autorități

HomeActualitate

Eroul Revoluției, Fănel Ciupitu, comemorat de autorități

 

Joi, 22 decembrie, autoritățile locale au cinstit memoria Eroilor Revoluției. La mormântul subofițerului Fănel Ciupitu din Cimitirul Eternitatea a fost susținut un ceremonial religios,  la împlinirea a 27 de ani de la evenimentele din decembrie 1989.

Primarul Laurențiu Leoreanu și viceprimarul Lucian Micu, reprezentanți ai revoluționarilor, cadre militare și reprezentanți ai formațiunilor politice au participat la slujba de pomenire în cinstea tuturor Eroilor Revoluției. Ceremonialul religios a fost oficiat de către preoții Ionel Bucur și Ciprian Năstase, după care au fost depuse coroane de flori din partea municipalității, a Asociației Revoluționarilor, a Asociației Veteranilor de Război și din partea partidelor politice.

Subofiţerul romaşcan Fănel Ciupitu a murit împuşcat, la numai 33 de ani, la Buzău. Era plutonier în cadrul ansamblului artistic al Armatei din Buzău. A fost răpus de gloanţe, în incinta comandamentului, pe 23 decembrie 1989.

fanel-ciupitu-1

fanel-ciupitu

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Avem un singur revoluționar …Să-l primească Domnul în împărăția sa … restul, sunt pe o listă secretă și trăiesc …bine.