Enășoaie, Nanu și Călin, pe podium la Cupa Municipiului

Dimensiune text

Miercuri, 19 iunie, a luat sfârșit ediția 2012-2013 a Cupei Municipiului Roman la tenis de câmp, turneu de categoria a doua, care a început duminică, și care a fost organizat de Tenis Club Municipal Roman – condus de Dorin Harabagiu – pe terenurile din Parcul Municipal, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Roman.

 

 

Concursul, care l-a avut ca director pe Vasilică Boronea și ca arbitru principal pe Virgil Aghion, a fost rezervat grupelor de vârstă 10 și 14 ani. La grupa de vârstă 14 ani, meciurile finale s-au desfășurat seara, dar până atunci se cunoșteau deja finaliștii.

Astfel, în competiția feminină, în care au fost doar patru concurente, toate din Roman, Antonia Enășoaie (TCM, locul 69 în clasametul FR Tenis), Adela Fărcășel (TCM), Maria Buciumanu (Clubul Atletic) și Cristina Ursoi (TCM), s-a jucat sistem șah. Enășoaie a învins în partidele cu Fărcășel (6-3, 6-1) și Ursoi și mai avea de jucat cu Buciumanu pentru a ocupa locul I, indiferent de rezultat, întrucât Buciumanu avea două înfrângeri. În celelalte partide s-au înregistrat rezultatele: Ursoi – Buciumanu 6-4, 6-1, Fărcășel – Buciumanu 6-0, 6-2.

În competiția masculină, favoriții principali Mihai Călin și Cosmin George Nanu au pierdut meciurile din semifinale. Călin a avut un joc maraton cu Eduard Ghițun (Sănătatea Botoșani), 6-3, 5-7, 6-7, cu un final pe muchie de cuțit. Nanu a cedat în fața lui Marius Azoiței (CFR Iași), 6-7, 4-6. Un alt romașcan, Dan Roșu, a ajuns până în sferturile de finală.

[sam id=”3″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0