Emilian Pal lansează cartea „Tot ce atingeam se prefăcea în oameni”

HomeCultural

Emilian Pal lansează cartea „Tot ce atingeam se prefăcea în oameni”

 

Vineri, 8 decembrie, la Terra Peutique Roman, va avea loc lansarea celui de-al treilea volum al poetului romașcan Emilian Valeriu Pal – „Tot ce atingeam se prefăcea în oameni”.

Evenimentul va începe la ora 18.00, fiind organizat de de Asociația Anima Intelligentia, membră a grupului de inițiativă Centrul Cultural Comunitar Roman.  „«Tot ce atingeam se prefăcea în oameni» este cel de-al treilea volum al poetului romașcan Emilian Valeriu Pal,  apărut în acest an la Editura TracusArte, sub coordonarea lui Teodor Dună.  Vineri, 8 decembrie, în cel mai autentic spațiu cultural alternativ din Roman, Terra Peutique (la etaj), de la ora 18.00, vă așteptăm să vă bucurați de poezie și oameni faini.  Vor mai fi prezenți, alături de autor, poetul Teodor Dună și poeta Alina Purcaru”, anunță organizatorii.

 

Emilian Pal s-a născut pe 18 noiembrie 1979 la Iași. În perioada 2004-2010 este editor pe site-urile de literatura poezie.ro, hermeneia.com și roliteratura.ro. A publicat grupaje de poezie în diverse reviste de profil, printre care Tiuk, Oglinda literară, Tomis, Verso, Liternet, Feedback, Zona literară. În 2014, Emilian Valeriu Pal a primit premiul naţional pentru debut în poezie „Traian T. Coşovei”, care i-a dat posibilitatea lui să-şi vadă, pentru prima dată, poeziile tipărite într-un volum – „Fortral”.  În perioada 2001 – 2013 a fost redactor la cotidianul de informaţii „Ziarul de Roman”, iar acum poate fi urmărit la postul local de televiziune TopAll.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0