Prima paginăEconomie

Elis Pavaje face angajări pentru fabrica de la Secuienii Noi

Elis Pavaje face angajări pentru fabrica de la Secuienii Noi

Dimensiune text

 

Compania Elis Pavaje, principalul producător de pavaje, borduri și prefabricate ușoare din beton vibropresat din România, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață, a anunțat în această săptămână că face angajări pentru punctul de lucru din Secuienii Noi, județul Neamț.

Reprezentanții companiei caută să angajeze: gestionar (cu experiență), sudor, electrician, mecanic și muncitori necalificați. Pentru informații suplimentare, cei interesați îi pot contacta pe reprezentanții fabricii la numerele de telefon: 0258.743.001, 0370.501.199 și 0370.501.129. CV-urile pot fi trimise la adresa de e-mail: office-nt@elis.ro.

Fabrica Elis Pavaje de lângă Secuienii Noi a fost construită în mai puțin de un an de zile, începând producția în toamna anului 2017, cea mai modernă fabrică de pavele și alte produse din beton vibropresat a grupului Elis Pavaje. Investiția, de circa 10 milioane de euro, a dus la crearea a zeci de locuri de muncă. La această fabrică se produc pavele și borduri, pe o linie integral automatizată; de asemenea, a fost instalată și o linie de producție de tuburi din beton. În primăvara anului trecut, fabrica Elis Pavaje de la Secuienii Noi s-a îmbogățit și cu un show-room pentru prezentarea produselor grupului, cel mai mare show-room al grupului, cu peste 5.000 de metri pătrați amenajați.

Înfiinţată în 1991, în Petrești, județul Alba, compania Elis Pavaje oferă în prezent un sistem complet de produse şi servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție, consultanță și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Elis Pavaje are în prezent patru unităţi de producţie și o echipă formată din 450 de angajați, ale căror eforturi asigură o producție de peste 16.000 mp/zi și o cifră de afaceri anuală de 217,5 milioane lei în 2019. Produsele Elis sunt disponibile în reţelele de bricolaj, într-o reţea vastă de distribuitori, precum şi în show-room-urile proprii din Petreşti (Alba), Stoeneşti (Prahova) și Secuienii Noi (Neamț).

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0