Prima paginăEducatie

Elevii nemțeni au discutat despre implementarea unor proiecte

Dimensiune text

Întâlnirea a fost găzduită de Colegiul Naţional „Roman-Vodă”.

Colegiul Naţional „Roman-Vodă” a fost gazda, marţi, 28 aprilie, a întâlnirii de lucru a Consiliului Judeţean al Elevilor Neamţ. La şedinţă au participat preşedinţii consiliilor şcolare ale elevilor din liceele judeţului Neamţ, precum şi membrii Biroului Executiv al Consiliului Judeţean al elevilor Neamţ.

În atenţia liceenilor au fost problemele curente ale acestora, dar şi implementarea unor proiecte, cum ar fi: „Academia de Procese Simulate”, „Târgul de ONG – uri”, „Elevii Nemţeni au Talent” şi „Balul Balurilor”.

„Întâlnirile de lucru ale Consiliului Judeţean al Elevilor Neamţ se desfăşoară, de regulă, la sediul de la Palatul Copiilor din Piatra Neamţ, dar, pentru a cunoaşte şi alte unităţi şcolare, elevii au propus ca această întâlnire să aibă loc la Roman. Este o întâlnire în care reprezentanţii tuturor liceelor discută problemele cu care se confruntă, stabilesc activităţile la nivel judeţean, iau anumite decizii ce sunt comunicate în licee prin reprezentanţii Consiliului Şcolar al Elevilor”, a precizat profesor Elena Ciurea, coordonatorul Consiliului Judeţean al Elevilor Neamţ.

„În cadrul întâlnirii, am reactualizat regulamentul de organizare şi funcţionare al Consiliului Judeţean al Elevilor şi am pus bazele activităţilor pe care le vom desfăşura în această vară, inclusiv Şcoala Naţională de Secretari ai Consiliului Naţional al Elevilor, pe care sperăm să o desfăşurăm în judeţul Neamţ. Avem în vedere începerea unui parteneriat cu Asociaţia Română de Dezbateri, Oratorie şi Retorică Moldova, pentru ca regionala de dezbateri să aibă loc în judeţul Neamţ”, a spus Cătălin Zugravu, elev la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din Piatra Neamţ, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Neamţ.

„Sunt foarte bucuros că am fost gazda acestei întâlniri, pentru că s-au discutat lucruri importante. Suntem conştienţi de rolul pe care îl jucăm în a ne reprezenta colegii”, a spus Vlad Nagâţ, preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor din Colegiul Naţional „Roman-Vodă”.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0